O nama

 

Kompanija " Sun travel" d.o.o. je porodična firma sa višegodišnjom tradicijom. Osnovana je 1999. godine i može se pohvaliti velikim uspehom koji je postignut u dosadašnjem poslovanju. Preko milion putnika je koristilo naše usluge.


Osnovna delatnost naše kompanije je prevoz putnika u međunarodnom i domaćem drumskom saobraćaju – vanlinijski prevoz. I u domaćem i u međunarodnom vanlinijskom saobraćaju dostigli smo izuzetan nivo usluge zahvaljujući autobusima visoke turističke kategorije.


sun travel

U svom voznom parku posedujemo 6 autobusa i 4 kombi vozila. Svi naši autobusi su visoke turističke kategorije, klimatizovani, potpuno opremljeni TV, video i audio opremom, sa toaletom i frižiderom i u skladu sa evropskim standardima bezbednosti. Naši vozači su provereni profesionalci.


Kompanija "Sun travel" konstantno uvodi novine u poslovanje, prateći najnovije evropske standarde iz bezbednosti u saobraćaju, pratimo nove tehnologije i redovno servisiramo naš vozni park.


Želja nam je da kvalitet naših usluga podignemo na najveći mogući nivo i postanemo prepoznatljivi u okruženju, sa verom da će nam sadašnji i budući korisnici naših usluga pomoći u tome.


Naša najbolja preporuka su zadovoljni putnici i poslovni partneri u zemlji i inostranstvu.sun travel

  
Pratite nas
     

Zanimljivosti
 
 
 

Adresa

Trušova 80
32300 G. Milanovac, Srbija

Telefon

+381 (0) 32 700 984
+381 (0) 63 607 345
+381 (0) 64 20 88 481

E-mail